Păduraru susţine că Adomniţei vrea la primărie şi înghite înţelegerile subterane Fenechiu-Nichita

Deputatul PDL Nicuşor Păduraru confirmă pe blogul său, că pe 24 ianuarie, liberalii urmau să dea un răspuns în privinţa unei alianţe de dreapta la nivel local, lucru susţinut şi de viceprimarul Gabriel Grigore.

„Ceea ce a precizat Gabriel Grigore e real, doar că răspunsul liberalilor nu a venit la acel moment. În aceeaşi perioadă, jocul liberalilor era însă axat mai degrabă pe introducerea lui Mugur Cozmanciuc la CET ca director, dublat de mesaje politice legate de campania lor de alegeri interne în partid. Au forţat mesaje false permanente pentru a părea că sunt în opoziţie, în realitate îşi reglează de mult timp interesele prin înţelegeri Nichita- Fenechiu”, susţine Păduraru.

Deputatul PDL mai spune că în CL, liberalii votează alături de PSD, însă Adomniţei îşi pregăteşte terenul pentru a candida la primărie şi înghite înţelegerile subterane dintre Fenechiu şi Nichita.

„În CL, democrat-liberalii sunt împinşi realmente în opoziţie prin votul permanent al liberalilor alături de PSD. Adomniţei vehiculează inutil faptul că ar fi altfel şi ascunde cu maxim tupeu o realitate evidentă pregătindu-şi terenul de campanie electorală pentru primărie. Şi cum ar putea să muşte politic dacă nu s-ar poziţiona ca şi cum ar fi în opoziţie, deşi pe subterane trebuie să înghită înţelegerile lui Fenechiu cu Nichita.

Tot pe blog, Păduraru lansează şi ipoteza că scandalul dintre Fenechiu şi Adomniţei ar fi o regie pusă la cale de către cei doi.

„Ambii şi-au consolidat poziţiile, încercând să creeze senzaţia că se ceartă. Unii poate i-au şi crezut, întâmplarea face că le cunosc jocurile, orice aparentă ceartă e de fapt o negociere în plus pe cine ştie ce interese politice. Îşi datorează dealtfel reciproc susţinerile şi evoluţiile politice. Problema lor e că au nevoie ca de aer să mimeze opoziţia, mai ales în CL. Imposibil, după părerea mea, atât timp cât votul consilierilor locali PNL este probă evidentă a minciunii mascate de discursuri furtunoase sau impertinente. Cine nu a văzut cum sună telefoanele când arde Nichita pentru vreo hotărâre?”, întreabă Păduraru.

Deputatul PDL mai spune că liberalii îl ţin în viaţă pe Nichita şi că lucrurile se vor schimba doar în momentul în care „se va rupe pisica neagră a înţelegerilor subterane ale lui Fenechiu, girate moral şi de Adomniţei”.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)