Peste 20 de şefi de filiale PNL vin sâmbătă la Iaşi. Plus Crin. Posibil si Orban

Liberalii vor ţine sâmbătă conferinţa judeţeană a organizaţiei, în care Relu Fenechiu va fi reconfirmat fără emoţii la şefia filialei. Nu acesta e punctul de atracţie al reuniunii, ci prezenţa liderilor naţionali ai partidului.

Vine sigur la Iaşi Crin Antonescu, posibil şi Ludovic Orban, cei doi nefiind la ora asta în relaţii tocmai prietenoase.

De asemenea, vor fi la Iaşi cel puţin 20 de şefi de filiale ale PNL din ţară, o adevărată demonstraţie de forţă pusă în scenă de Fenechiu.

Crin ajunge mâine la Iaşi, iar de la ora 14.00 participă la o lansare de carte la Muzeul Unirii, «Liberalismul românesc şi valenţele sale europene», volum semnat de istoricul Liviu Brătescu, membru PNL.

Mâine, programul lui Crin Antonescu mai cuprinde o întâlnire regională a şefilor liberali. Sâmbătă de la ora 11.00, are loc Conferinţa Judeţeană a liberalilor, ultima reuniune de acest gen din ţară înaintea congresului din 5-6 martie.

Cât priveşte jocurile de la vârful PNL, Crin vrea cu orice preţ votul pe listă, caz în care îşi va putea impune propria echipă la conducerea partidului. Ludovic Orban nu e de acord cu această variantă, mergând pe candidaturile individuale, exact cum s-a petrecut şi la congresul PSD.

În filiale, părerile sunt împărţite, însă chiar dacă există multe păreri anti-liste, nimeni nu riscă să-l supere pe Crin, care a şi ameninţat, că altfel, nu-şi mai depune candidatura.

Dacă vine şi Orban la Iaşi e cu atât mai interesanta reuniunea. Iar dacă nu, atunci va un galop de sănătate pentru Crin, care va face o baie de mulţime printre proprii susţinători.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)