Antilopa Kudu bântuie prin Palatul Roznovanu

Gheorghe Nichita e în ofensivă. Atacă pe toată lumea. Un singur personaj lipseşte din cătarea puştii sale cu vorbe: Relu Fenechiu. Motivul îl ştiţi deja, o veche prietenie, care se prelungeşte până în sala de Consiliu Local.

După Congresul PSD, Nichita e chiar mai sigur pe sine. Şi mai combativ. Îi cere lui Simirad să-i dea aeroportul (la primărie, nu vă gândiţi la altceva!), îl atacă pe Dan Cârlan, cu care a fost bun amic o lungă perioada de timp, iar mai nou vrea să-l scoată pe Gabriel Grigore din postul de viceprimar. Blajinul vice îi stă în coastă, cere tot felul de documente şi strică atmosfera muncitoreasca si trandafirie din Palatul Roznovanu.

Ieri, primarul Nichita a răbufnit. Deranjat de voturile împotrivă ale consilierilor PDL, Nichita a recunoscut că s-a dus cu pâra la şefii portocalii Boc şi Blaga. Scopul: obţinerea plecării lui Grigore din primărie. N-a scos mare lucru de la şefii democrat-liberali, dar încearcă să arate cine-i seful, marcand din nou teritoriul, precum antilopele Kudu, recunoscute pentru faptul că îşi stabilesc atent graniţele.

Kudu e o antilopă frumoasă, care trăieşte în estul Africii. Un animal aparent timid ce se deplasează în special dimineaţa sau târziu în noapte, pentru a fi greu de localizat. Pentru cei curioşi, umerii şi spatele antilopei Kudu sunt scurte.

În sălbăticia africană, masculul Kudu e obişnuit să-şi aleagă o bucată de pământ, iar orice intrus e ulterior alungat de pe teritoriul câştigat cu greutate.

Instinctul teritorial puternic nu permite să-i fie călcat arealul. Doar atunci când e secetă mare, lucrurile se schimbă, iar instinctul dispare.

Mai nou, primarul Nichita e în ofensivă şi pe zona media, devenind corespondentul Realităţii TV, după cum bine a remarcat Georgeta Condur pe blogul său. E omul bun la toate, ştie secunda în care a fost prins psihopatul ce înţepa femeile, în timp ce restul vietăţilor din jur nu ştiu decât să bombăne.

A rezolvat problema străzilor bombardate, a închis la timp toate şantierele oraşului, a rezolvat problema câinilor din târg, iar transportul local merge ceas. Doar vietăţile din afara rasei Kudu înţeleg realitatea pe dos.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)