Dumitru Oprea: Nichita nu mai poate mări contractele şi împroaşcă pe toată lumea

Oprea sare in ajutorul lui Grigore dupa atacul de ieri al lui Nichita

Ieşirea de ieri a primarului Gheorghe Nichita, când l-a ameninţat din nou cu schimbarea pe viceprimarul Gabriel Grigore a stârnit mânia lui Dumitru Oprea. Care a reacţionat dur pe blogul sau la vorbele lui Nichita.
„Ce trebuie să faci ca să provoci nefericirea primarului Nichita? Să vorbeşti despre incompetenţa sa legendară, să te lupţi cu el în declaraţii?”, întreabă Oprea. Tot el răspunde: Nici un efect.
„Şi-ar continua impasibil delirul de aroganţă cu care a uimit o ţară. Cel mai bun lucru e să te uiţi prin contractele lui. Controlul pe acte şi clauze este coşmarul cel mai negru al acestui om. Acolo îl atingi unde-l arde mai tare, căci în urma lor e mereu o dâră urâtă de suspiciuni. Iar când dâra asta e lăsată de contracte la cărbuni sau iluminatul public, personajul devine agresiv. Tocmai de aceea, oricine ridică probleme de corectitudine şi legalitate este declarat brusc un inamic al Iaşului”, spune Dumitru Oprea.
Senatorul PDL, totodată liderul filialei municipale a democtat-liberalilor, susţine că după ultima şedinţă a Consiliului Local, „nefericirea personajului a atins cote alarmante”.
„Domnia sa nu mai poate mări din nou contractele anumitor firme de iluminat şi a început să împroaşte cu noroi în toată lumea. Premierul Boc şi ministrul Blaga nu l-ar ajuta îndeajuns, senatorul Oprea şi viceprimarul Grigore ar dori falimentarea oraşului. Mai mult, toţi consilierii PD-L ar fi duşmani ai poporului, care se pun în calea progresului adus de contractele minunate girate de onorabilul domn primar”, adaugă Oprea.
El îl atenţionează pe Nichita că de data asta a mers prea departe şi că din acest motiv, viaţa sa va deveni infinit mai complicată.
„De-a lungul anilor am suportat multe din partea acestui om. I-am suportat incompetenţa, jignirile şi combinaţiile tulburi. De data aceasta însă, a mers prea departe. Halul în care se zbate acum oraşul, acuza că aş dori falimentul Iaşului şi încercările sale de a îndepărta un om onest cum este Gabi Grigore mă determină să-i transmit un lucru: de acum înainte, viaţa sa politică va deveni infinit mai complicată. Chiar dacă încă mai fentează dosarele procurorilor, mă voi ocupa personal să nu mai poată fenta ieşenii. Aceasta este o promisiune fermă pe care i-o fac şi, dacă încă nu cunoaşte asta, pot să-l asigur că sunt al naibii de stăruitor atunci când promit ceva”, încheie Oprea.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Dumitru Oprea: Nichita nu mai poate mări contractele şi împroaşcă pe toată lumea”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)