PDL Iaşi n-are site, iar PNL şi PSD actualizează din când în când

Partidele din Iaşi se feresc de zona internetului ca dracul de tămâie. Cel mai bine stă PNL, care însă păcătuieşte printr-o actualizare deficitară a site-ului pnliasi.ro. Ba mai mult, pe site am găsit un sondaj la prezidenţiale (culmea încă puteţi vota!), pus de prin aprilie 2009.

În rest, găseşti toate informaţiile referitoare la componenţa structurilor de conducere ale filialelor municipale şi judeţene, însă cam puţine ştiri privind activitatea PNL Iasi.

psdiasi.ro n-a mai fost actualizat din 12 februarie, când la Iaşi a fost organizată conferinţa judeţeană de dinainte de congres. Nici la secţiunea Album Foto nu găsim mare lucru, doar un cult al personalităţii, întrucât toate pozele sunt din 2008, din campania lui Nichita pentru primărie.

Dacă PSD şi PNL au de bine de rău pagini online, la PDL e linişte. Site-ul pdliasi.ro e în vacanţă.

UPDATE. Articolul de pe jurnalvirtual.ro a avut efect. Site-ul psdiasi.ro a fost actualizat in cursul zilei de azi cu o stire „bomba”: 100 de noi membri primiti aseara in PSD, carnetele de partid fiind oferite chiar de Nichita. Daca era si o poza ar fi fost mai convingator. Cat priveste site-ul PNL, am vazut ca sondajul cu prezidentiabilii a zburat, fiind inlocuit cu unul proaspat. Nu-i rau!

Politica

Comentarii

6 comentarii to “PDL Iaşi n-are site, iar PNL şi PSD actualizează din când în când”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)