Reforma lui Nichita în PSD Iaşi: Răţoi, recunoscut drept „tătic” al social-democraţilor din Paşcani

Preşedintele PSD Iaşi Gheorghe Nichita, a aruncat în aer bruma de autoritate a noii conduceri şi chiar stabilitatea organizaţiei Paşcani, scrie ziarulorizont.ro

Nichita a lăsat să se înţeleagă că liderul de facto al Organizaţiei PSD Paşcani este deputatul Neculai Răţoi şi nicidecum reconfirmatul în funcţia de preşedinte, senatorul Florin Constantinescu.

„Neculai Răţoi este liderul organizaţiei, având cea mai mare experienţă politică. Florin Constantinescu este un bun manager, a demonstrat-o până acum, dar mai are multe de învăţat. Şi eu mai am multe de învăţat, dar trebuie să ţinem cont de experienţa acumulată în politică”, a spus Nichita, chiar la Pascani, in fata colegilor sai de partid.

Păi care experienţă? Cea de fost primar comunist? Asta e reforma lui Ponta în PSD Iaşi? N-ar mira pe nimeni dacă în 2012 Răţoi va candida din nou la primărie.

Cu bune şanse să şi câştige, cât timp PDL e varză la Paşcani, iar actualul primar, liberalul Grigore Crăciunescu va avea în spate povara primului său mandat.

Politica

Comentarii

13 comentarii to “Reforma lui Nichita în PSD Iaşi: Răţoi, recunoscut drept „tătic” al social-democraţilor din Paşcani”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)