Adăscăliţei: Sunt stupefiat de declaraţiile lui Nichita

Războiul declaraţiilor între şeful PSD Iaşi Gheorghe Nichita şi vicele Constantin Adăscăliţei continuă. Azi, Adăscăliţei l-a atacat pe Nichita într-o conferinţă de presă, arătându-se stupefiat de afirmaţiile şefului de filială.
Epoca Geoană când excludeam membri de partid s-a încheiat, a spus Adăscăliţei, cu trimitere la declaraţia lui Nichita că nu va fi sancţionat acum.

„El are talent de a exclude oamenii din filială. Aşa s-a petrecut cu Solcanu, Flaişer şi Simirad. Nichita spune despre mine că umblu prin judeţ şi cumpăr voturi. Păi înseamnă că el consideră membrii PSD ca fiind de vânzare. De asemenea, mă acuză de metode securiste. El poate vorbi cel mai puţin de asta, dacă ne gândim la calitatea pe care a avut-o (acuzaţia cu numele de cod Mihăiţă şi presupusele sale legături cu vechea Securitate – n.a.). A mai spus că Adăscăliţei habar nu are pe ce lume trăieşte. Nichita este cel mai puţin autorizat să vorbească de mediocritate. Eu nu fac parte din clubul repetenţilor, din care face parte el”, a spus Adăscăliţei.
Vicele PSD a precizat că va trimite o scrisoare liderului social-democrat Victor Ponta, în care va ataşa plângerile şefilor de cartier PSD privind cadrul nestatutar în care sunt primiţi noii membri în partid.
Totodată, Adăscăliţei a confirmat că Neculai Răţoi l-a rugat să se retragă din cursa pentru şafia PSD Iaşi, spunându-i; «retrage-te dacă vrei să-ţi fie bine».
„Nu am înţeles dacă erau sau nu vorba de o ameninţare”, a spus Adăscăliţei.
Pe de altă parte, tabăra Nichita nu pare să fie îngrijorată de alegerile interne din PSD Iaşi si nici de ultimele iesiri marca Adascalitei.
„Adăscăliţei pierde teren în PSD Iaşi, iar asta s-a văzut şi la şedinţa de la Paşcani, unde nu a fost foarte bine primit. E greu de spus ce va face după ce pierde competiţia cu Nichita pentru conducerea filialei. E posibil să fie influenţat de personaje din afara partidului”, au afirmat surse social-democrate pentru jurnalvirtual.ro
Alegerile pentru filiala municipală Iaşi a PSD au fost amânate cu o săptămână, fiind programate pentru 24 aprilie. Data Conferinţei Judeţene, unde va fi aleasă noua conducere a PSD Iaşi nu a fost încă stabilită.

Citeste si De ce-o fi asa nervos seful PSD Iasi?, pentru a afla care sunt declaratiile lui Nichita care l-au suparat atat de tare pe Adascalitei.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Adăscăliţei: Sunt stupefiat de declaraţiile lui Nichita”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)