Semn rău pentru Dan Cârlan: Şeful PDL Argeş, una dintre filialele cu probleme, şi-a dat demisia

Liderul uneia dintre filialele PDL, unde a fost trimisă o echipă de monitorizare de la centru, şi-a dat demisia. E vorba de Cristian Boureanu, şeful de la Argeş, care şi-a anunţat azi retragerea de la conducerea organizaţiei.

Şefii de la centru ai PDL deciseseră să trimită un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu şi Cristcahe Rădulescu, care să se ocupe de organizarea alegerilor interne.

„Începând de astăzi, 27 aprilie îmi înaintez demisia din funcţia de preşedinte al PDL Argeş. Consider că acest lucru e necesar având în vedere că Biroul Permanent Naţional a considerat ca insuficiente eforturile şi rezultatele filialei”, a explicat Cristian Boureanu.

Cu alte cuvinte, Boureanu n-a mai aşteptat verdictul centrului, hotărând să facă singur un pas în spate.

O altă filială cu probleme este şi Iaşul, unde a fost trimisă o echipă formată din Roberta Anastase, Gheorghe Falcă, Ioan Olteanu şi Gheorghe Flutur. Cei 4 vor sosi cât de curând la Iaşi.

Demisia lui Boureanu nu e un semn tocmai bun pentru şeful ieşean Dan Cârlan, care la rându-i aşteaptă cu înfrigurare sosirea echipei de la Bucureşti.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Semn rău pentru Dan Cârlan: Şeful PDL Argeş, una dintre filialele cu probleme, şi-a dat demisia”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)