Ce s-a decis la PDL Iaşi după 4 ore de şedinţă

Patru ore, atât a durat şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL Iaşi, discuţiile întinzându-se până spre ora 22.00. Singura decizie luată: Dan Cârlan rămâne liderul organizaţiei, dar alegerile interne vor fi coordonate de echipa de la Bucureşti, alături de parlamentarii filialei. Afirmatia aparţine lui Gheorghe Flutur, unul dintre liderii naţionali ai partidului. Declaraţii la finalul şedinţei:

Gheorghe Flutur: PDL Iaşi e prioritate de grad zero pentru câştigarea alegerilor din 2012, adică primăria Iaşului, şefia CJ şi primăriile din judeţ. Facem o analiză. Am discutat azi un calendar, iar luni vom propune în BPN ca acesta să depăşească data Convenţiei Naţionale, fixată pentru 15 iulie. Vom propune o echipă care să se ocupe de organizarea alegerilor. Din această echipă de coordonare vom face parte noi, cei patru de la centru (Flutur, Anastase, Falcă şi Oltean), parlamentarii filialei, precum şi alţi colegi din Biroul Judeţean. Vrem să fortificăm organizaţia.

Roberta Anastase: Dreptul de a alege conducerea filialei aparţine membrilor PDL, noi asistăm organizaţia. Vrem să deschidem partidul. E nevoie de acest sprijin de la centru, care a fost stabilit în cazul filialelor cu rezultate sub media naţională la ultimele 4 alegeri. PDL Iaşi este o organizaţie sub media naţională. Există potenţial pentru ca Iaşul să tragă partidul în sus şi nu de a fi sub linie. Evaluăm lucrurile care nu-s în regulă şi vrem corijarea lor. Nu se pune problema vreunei sancţiuni sau tăierea capului cuiva, dar lucrurile trebuie îmbunătăţite. Alegerile la PDL Iaşi vor fi până la finele acestui an.


Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)