Independenţii şi-au tras organizator pe Iaşi: Vali Sălăvăstru

Fostul şef de campanie al PNL Iaşi, Valerian Sălăvăstru a făcut pasul cel mare. Un pas previzibil după demisia sa din PNL în luna martie. Nici n-avea mult de ales: fie PDL, fie independenţi. Cum la PDL e densitate mare pe metru pătrat, virginitatea UNPR l-a sedus rapid pe tânărul fost liberal.

Vali şi-a anunţat înscrierea în noul partid, care se va lansa la apă chiar de 1 mai. Dezvăluirea apare pe propriul său blog, scurt şi fără prea multe explicaţii.

„Alaltăieri seara, în cadrul unei întâlniri cu liderii naţionali ai formaţiunii, la Bucureşti, m-am înscris în UNPR. Dau astfel un semn că sunt măgulit de recunoaşterea capacităţii mele de a organiza un partid. Proiectul unui partid pornit de la zero, a unui partid văzut ca a treia cale, e o provocare pentru mine. Microbul nu m-a lăsat să renunţ la politică. Microbul mă face să promit că UNPR va avea la toate alegerile care vor urma în judeţul Iaşi un procent mai mare decât PSD şi PNL la un loc”, susţine Sălăvăstru.

Dacă n-ar fi fost ultima frază, declaraţia lui Vali ar fi fost măcar cu 5 la sută mai credibilă. A unui tip ce vrea să pară ambiţios şi care a redescoperit politica după ce a înfipt săgeata în primul copac ce i-a ieşit în cale.

Contactat telefonic, Sălăvăstru a dezvăluit şi ce va face pentru noua sa iubire: organizare. Vrea un post de prim-vicepreşedinte, postul cel mare fiind arvunit deja de Tudor Ciuhodaru.

Mai e şi Luminiţa Iordache prin preajmă, căreia i s-a rezervat o altă funcţie de conducere.

E de aşteptat ca Vali Sălăvăstru să pornească aratul de primăvară al primarilor liberali. Câţi îl vor urma şi cu ce vor fi aceştia momiţi probabil nici noul strateg judeţean uneperist nu ştie.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Independenţii şi-au tras organizator pe Iaşi: Vali Sălăvăstru”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)