„Face PSD Iasi mâine miting la Prefectură? Nu pot să ajung, mă duc la rugby”

Social-democraţii fac mâine miting la Iaşi în faţa Prefecturii. În loc de mici vor fi huiduieli, iar în locul halbelor cu bere, pesediştii vor ţine în mâini pancarte. Protestul începe la ora 11.00 şi e făcut la chemarea liderului naţional Victor Ponta, care nu mai vrea chermeze, ci acţiuni de forţă.

Liderii din teritoriu s-au conformat, iar Iaşul nu putea lipsi de pe harta revoltelor, întocmită la centru. Organizatorii se aşteaptă la o mie de oameni, filialele din teritoriu primind instrucţiuni clare pentru a aduce membrii de partid la Iaşi.

Şeful PSD Iaşi Gheorghe Nichita a invitat mâine în faţa Prefecturii şi sindicatele ieşene, organizaţiile neguvernamentale şi societatea civilă.

Două dintre cele trei confederaţii sindicale nici nu vor să audă de proteste.

Liderul Cartel Alfa, Costică Trifan susţine că nu a primit nici o invitaţie şi că membrii sindicatelor afiliate nu vor participa. „Noi nu avem colaborare cu Nichita şi PSD-ul”, a spus Trifan.

La rândul său, Doru Alexandrescu, şeful local al BNS, spune că la ora mitingului, va fi la un meci de rugby, între Poli Iaşi şi Farul.

„Dacă e la 11, nu pot să ajung. Aş fi trecut să văd aşa, doar în calitate de curios. Mă duc la rugby, să-i văd pe neo-zeelandezii de la Farul”, a spus Alexandrescu.

Doar CNSLR-Frăţia Iaşi pare că va avea ceva oameni la mitingul PSD. Liderul Sanitas Iaşi, Viorel Tănase afirmă că se va duce la Prefectură, dar în nume personal.

„Mâine e zi liberă pentru oamenii noştri. Eu voi fi acolo, dar în nume personal”, afirmă Tănase.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “„Face PSD Iasi mâine miting la Prefectură? Nu pot să ajung, mă duc la rugby””

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)