Ioana Timofte, nepoata fostului şef SRI, s-a înscris în UNPR

Ioana Timofte l-a abandonat pe Nichita, aterizand in popota lui Gabriel Oprea

Nepoata fostului şef al SRI Radu Timofte s-a înscris în UNPR. Ba mai mult, Ioana Timofte a fost propusă de filiala ieşeană a noii formaţiuni pentru a face parte din Consiliul Naţional al partidului condus de Gabriel Oprea.

Ea s-a înscris în această săptămână în UNPR, fiind în prezent director adjunct al Colegiului Naţional de Apărare, ocupând acest post la propunerea PSD. De altfel, la vremea respectiva, seful PSD Iasi Gheorghe Nichita o prezenta pe Ioana Timofte drept marea achizitie a social-democratilor.

Ioana Timofte a demisionat în urmă cu câteva luni din Consiliul Local Iaşi, dar la acea vreme nu a anunţat că pleacă din PSD, partid pe listele căruia a candidat la alegerile locale din 2008.

„Nu ştiu dacă a demisionat din PSD, dar în momentul în care te înscrii într-un alt partid automat îţi pierzi calitatea de membru în partidul în care ai fost până la data respectivă”, a afirmat Valerian Sălăvăstru, cel care se ocupa cu organizarea noului partid in judetul Iasi.

Potrivit acestuia, pentru funcţia de membru în Consiliul Naţional al UNPR, care se va constitui sâmbătă cu prilejul lansării oficiale a noului partid, filiala ieşeană va propune opt persoane.

Astfel, pe lista cu propunerile Iaşului figurează deputaţii Tudor Ciuhodaru şi Luminiţa Iordache, Ioana Timofte, Mihai Toma, director al unei firme private, Corneliu Durdureanu, fost director adjunct al Direcţiei de Finanţe Iaşi, avocata Violeta Pătraşcu, medicul chirurg Narcis Romedea şi Valerian Sălăvăstru.

Pentru funcţia de membru al Curţii de Arbitraj, filiala ieşeană a UNPR îl va susţine pe juristul Marius Ionuţ Udişteanu, fost ofiţer în cadrul Poliţiei de Frontieră Iaşi.

La acţiunea de lansare a noii formaţiuni, judeţul Iaşi va fi reprezentat de o delegatie formata din 50 de persoane.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)