Ştirile serii

Gheorghe Falcă, unul dintre cei 4 oameni trimişi de centru la Iaşi, a fost în seara asta la TeleM, la emisiunea colegei Georgeta Condur, la care a fost prezent şi subsemnatul, de data asta, în calitate de invitat. Falcă a driblat abil toate întrebările incomode, a recunoscut că sunt probleme la Iaşi, dar fără a indica vreun vinovat anume. Pe 10 mai, echipa de şoc trimisă la Iaşi va prezenta concluziile conducerii centrale a PDL. Totodata, Falca a negat că s-ar fi pus vreodată problema aducerii lui Ioan Nani în fruntea filialei ieşene, ceea ce confirmă varianta unei intoxicări ce a plecat chiar din interiorul PDL.

Palmă pentru sistemul medical. Un italian a avut un accident de motoscuter, a ajuns la Urgenţe din Iaşi, iar după ce a fost tratat în UPU a refuzat internarea, deşi problemele sale medicale nu erau floare la ureche. Omul a motivat condiţiile din spital, fiind înspăimântat probabil şi de ceea ce a auzit că se petrece în general în sistemul nostru sanitar.

Pandurii Tg. Jiu a pierdut azi la Bistriţa, un rezultat care convine de minune Iaşului. Pandurii are 29 de puncte, iar Iaşul cu 28 puncte e pe locul 16. Deasupra liniei salvatoare e Inter C. Argeş (30 p) care joacă mâine la Craiova. Dacă Iaşul bate duminică pe Mediaş, urcă pe locul 14, asta cu conditia ca Interul sa piarda meciul cu oltenii. Dacă face egal sau mai grav pierde, Poli se poate considera ca şi retrogradată în liga secundă.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat la Sinaia că liberalii petrec individual ziua de 1 Mai, precizând că, pentru o acţiune de partid, ar trebui căutat liderul PSD Victor Ponta. Sau eventual Marian Vaghelie, care promite mâine spectacol cu 10.000 de pesedişti pe străzile Capitalei.

Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu, prim soliste ale Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian”, s-au înscris în PRM. N-au precizat dacă vor pune în scenă „Văduvele Vesele” sau „Frumoasa şi Bestia”.

Florin GHEŢĂU

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)