Decizie stranie la PC Iaşi: la municipiu e plantată fosta minune blondă de la PNG. Sau doamna 0,9 la sută

Vă aduceţi aminte de blonda de la PNG, Gabriela Boca? A candidat la primărie din partea acestui partid în 2008, luând 0,9 la sută.

N-am auzit mare lucru timp de doi ani despre minunea cu şuviţe aurii a politicii ieşene, asta până zilele trecute, când am aflat că tânăra în vârstă de 30 de ani e şefă interimară la filiala municipală conservatoare. Ce a făcut-o să se îndrăgostească de balanţa PC-ului doar ea ştie, însă mâine frumoasa politicii locale dă un examen cu final deja ştiut. Va candida la şefia filialei municipale a PC, concurând de una singură pentru acest post.

Că PC-ul pune în vârf un om de unu la sută e problema acestui partid, care se vede, pregăteşte intens terenul pentru o nouă înfrângere usturătoare la localele din 2012. Pentru cei pasionaţi de statistici, în iunie 2008 Ionel Oancea a luat 1,5 la sută pe listele aceluiaşi partid.

Bogdan Abălaşi, o altă tânără speranţă a PC-ului local, spune că şi Nichita a plecat în politică de la 2 la sută.

„A avut 2 la sută când a candidat la primărie din partea PD, apoi a crescut până la 50 la sută cand s-a dus la PSD. De ce n-ar creşte şi Gabriela Boca până la 30 la sută?”, spune Abălaşi.

La Conferinţa Municipală de mâine sunt invitaţi 173 de conservatori ieşeni.

Cine este Gabriela Boca:

• căsătorită, absolventă a Facultăţii de Administraţie Publică.

• fost membru PNL, apoi PNG.

• în prezent e director de sucursală BRD.

• cică în studenţie era brunetă, apoi a trecut la roşcat, iar de vreo trei ani este blondă.

• în 2008, a declarat pentru Cancan că nu şi-a făcut nici o operaţie estetică. „Ce-i drept, am făcut cândva atletism”, spune tânăra.

• în 2009 a fost plasată pe locul 10 în topul celor mai sexy femei din politica românească.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Decizie stranie la PC Iaşi: la municipiu e plantată fosta minune blondă de la PNG. Sau doamna 0,9 la sută”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)