Mihaela Popa s-a întâlnit joi seara cu parlamentarii. Fiecare ales PDL a primit în dar încă un colegiu

Întâlnire în seara asta la PDL Iaşi a parlamentarilor cu noul lider interimar al organizaţiei, Mihaela Popa. A fost prezent şi Daniel Oajdea, care a fost întrebat de colegi despre mitingul de azi de la Palat, dar mai ales despre poziţionarea sa anti-guvern. Totodată, s-a discutat şi tema preluării colegiilor de deputaţi din judeţ, unde PDL nu are parlamentari.

Astfel, fiecare parlamentar a primit în dar câte un colegiu roşu sau galben, în timp ce Copoul, singurul din municipiu, care nu e deţinut de PDL, a revenit în sarcina Mihaelei Popa, senator pe Copou-Dacia-Păcurari.

Paşcaniul a fost arvunit de Petru Movilă, Dumitru Oprea a preluat Tg. Frumos, Marius Spânu – Hârlăul, în timp ce Nicuşor Păduraru se va ocupa de Podu Iloaiei. Daniel Oajdea a primit ca sarcină colegiul Tomeşti, iar Cristina Dobre – Răducăneniul.

De colegiile respective se vor ocupa şi câte un primar din zonă plus doi consilieri judeţeni.

Prima şedinţă CODA va avea loc luni şi nu sâmbătă, cum fusese programat, întrucât Dan Cârlan nu poate fi prezent la reuniune din cauza unor probleme personale. Luni, lumea e libera, întrucât sunt Rusaliile.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)