Cătălin Toma: Ţinta e să strâng 2-300 de semnături anti-Nani, apoi le trimit la centru

Aseară, gruparea Oprea s-a reunit într-o şedinţă informală pentru a pune ţara la cale. S-a discutat despre şedinţa de Consiliu Local de luni, dar şi despre ultimele evoluţii din partid.

„Da, ne-am întâlnit, dar nu au fost doar membrii ai fostului PLD, ci şi oameni din fostul PD, care nu sunt de acord cu impunerea lui Ioan Nani în conducerea filialei”, a declarat Cătălin Toma.

Consilierul PDL spune că petiţia on-line anti-Nani a fost semnată deja de 50 de persoane şi că ţinta este să adune 2-300 de semnături.

„După ce le strâng, trimit listele la Bucureşti, la conducerea partidului. Să vedem ce vor spune apoi cei de la centru”, a spus Toma.

El a adăugat că e mirat de declaraţia lui Ioan Nani dată în Ziarul de Iaşi de azi. „N-am auzit de acest Toma. Cine e? Până la urmă, fiecare poate să facă ce vrea, mai ales în spaţiul virtual”, a precizat Ioan Nani pentru Ziarul de Iaşi, ca reacţie la demersul colegului său de partid.

Astăzi, în sprijinul lui Toma a sărit şi viceprimarul Gabriel Grigore.

„Văd că una din persoanele aduse să ne lumineze calea către performanţa politică (pe ce criterii încă nu am aflat, dar încă mai sper să mă lămurească cineva) nu prea are habar unde s-a înscris. Mai deunăzi, la şedinţa de la care am plecat pentru a nu valida prezenţa celor două implanturi PSD-iste, dl. Nani mi-a reproşat cum că nu m-am prezentat d-sale. I-am răspuns că eu atunci când vin la mine acasă nu am de ce să mă prezint. Acum, văd că nu-l cunoaşte nici pe dl. consilier Toma. Mda, halal nou membru CODA! Ca să trag o concluzie provizorie, ar trebui să aşteptăm salvarea de la cineva care nici nu ştie unde a venit”, scrie Gabriel Grigore pe blogul său.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Cătălin Toma: Ţinta e să strâng 2-300 de semnături anti-Nani, apoi le trimit la centru”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)