Adomniţei spune că PNL are doar de pierdut dacă va vota în Consiliu viceprimar PSD

Şeful filialei municipale a liberalilor, Cristian Adomniţei face o precizare interesantă, într-un comentariu postat la articolul «Se lărgeşte falia în PNL…» apărut ieri pe jurnalvirtual.ro.

Iată ce zice Cristian Adomniţei, incitat probabil de dialogul virtual între subsemnatul şi Iulian Micu:

„Zic NU la ideea de a avea vreo contribuţie la acest joc politic între dl. Nichita pe de o parte şi cele două găşti din PDL pe de cealaltă. Faptul că nu agreez viceprimar PNL nu înseamnă că agreez viceprimar PSD. Din această participare, inclusiv votul pentru un viceprimar PSD, singurii care au de pierdut suntem noi, liberalii. PDL participă prin dl. Grigore în guvernarea locala şi, împreună cu dl. Nichita, trebuie să dea seama în 2012. Nu îmi doresc şi nu îmi convine victimizarea PDL şi a dlui. Grigore, şi consacrarea unei false imagini cum că acesta a fost mătrăşit cu complicitatea noastră din cauza a cine ştie ce dezvăluiri senzaţionale şi nu din cauza unei crase incompentenţe”, susţine Adomniţei.

Punctul său de vedere e diferit de cel exprimat ieri de Relu Fenechiu, care nu excludea un eventual sprijin dat PSD pentru impunerea unui viceprimar social-democrat.

Ziarul de Iaşi de astăzi scrie că PSD a stabilit deja pe cine va împinge în luptă. E vorba de Vasile Munteanu, preferat de pesediştii locali în dauna „guralivului” Constantin Neculau.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Adomniţei spune că PNL are doar de pierdut dacă va vota în Consiliu viceprimar PSD”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)