Gabriel Grigore: Înţeleg frustrarea lui Neculau. De la Fotbal SA câştiga consistent. Durerea e proporţională cu pierderea

Viceprimarul PDL Gabriel Grigore spune că înţelege frustrarea consilierului PSD Constantin Neculau, pentru că acesta câştiga sume imense la Fotbal SA, iar diminuarea cu 25% probabil că îl afectează.

„Îi înţeleg frustrarea domnului Neculau. Venitul său de la Fotbal SA este consistent şi înţeleg că durerea e proporţională cu pierderea”, afirmă Grigore.

El spune că l-a votat pe Băsescu  şi că aşteaptă ca Neculau să se ţină de cuvânt. „Cei de la PSD sunt într-o campanie continuă, încurajaţi şi de sondajele care apar în ziarele prietene. Însă doi ani trec greu, iar lucrurile se pot schimba”, a adăugat Gabriel Grigore.

Viceprimarul pedelist afirmă că nu e surprins de afirmaţiile lui Neculau şi că acesta face probabil eforturi mari să se stăpânească în şedinţele de consiliu.

Azi, Constantin Neculau a spus într-o conferinţă de presă tinuta la sediul PSD:  „Dacă îmi recunoaşte cineva că l-a votat în 2009 pe Traian Băsescu îl dau cu capul de toţi pereţii. Din cauza lui mi s-a redus mie acum salariul cu 25 la sută”.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Gabriel Grigore: Înţeleg frustrarea lui Neculau. De la Fotbal SA câştiga consistent. Durerea e proporţională cu pierderea”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)