PDL se face tot mai tare de râs: şedinţă cu doi câştigători la şefia organizaţiei Constanţa

Radu Mazăre râde de se prăpădeşte, pentru ca in fieful sau adversarii se bat intre ei. Alegerile de la şefia PDL Constanţa s-au terminat cu doi câştigători: senatorul Mircea Banias şi deputata Maria Stravrositu. Ambele tabere şi-au proclamat victoria, iar întrunirea s-a lăsat cu îmbrânceli, ţipete şi o ceartă ca la uşa cortului.

Unii spun că e şi mâna primarului din Constanţa Radu Mazăre în povestea asta, însă ceea ce s-a petrecut la filiala de la malul mării întrece orice închipuire.

Scandalul cică e mai vechi, miza fiind controlul filialei şi implicit a instituţiilor din Constanţa.

De altfel, declaraţiile celo doi protagonişti sunt elocvente.

“Am avut o firmă de pază angajată, care să ne ajute la accesul membrilor de partid în sală. Am avut surpriza să constatăm că dimineaţă, când am venit noi, existau câţiva colegi care şi-au petrecut noaptea prin sală şi aveau o firmă de pază angajată, care ne-a refuzat accesul. Nu ne aşteptam să fie oameni în papuci de casă, care să ne spună că sala este închiriată pentru o chestiune personală”, a spus Mircea Banias.

De cealaltă parte, deputatul Maria Stavrositu a contestat calitatea de membri de partid pentru oamenii din tabăra lui Mircea Banias, spunând că aceştia sunt angajaţi la mai multe firme din port şi au venit la şedinţă fiind ameninţaţi cu pierderea locurilor de muncă.

Excepţional. Doi colegi de partid, din acelaşi judeţ, unul senator iar celălalt deputat se bat ca chiorii. Nu contează cine are dreptate şi cine nu, cert e că PDL mai pierde puncte nu doar la Constanţa, ci şi la nivel naţional. Asta pentru că şi TV-urile au avut grijă să mediatizeze în exces un eveniment politic de altfel spumos.

La modul cum arată lucrurile, PDL se îndreaptă rapid către bariera de 10 la sută. Pentru că astfel de şedinţe nu fac decât să stârnească greaţa în rândul alegătorilor PDL, care încă au rămas fideli partidului.

Politica

Comentarii

11 comentarii to “PDL se face tot mai tare de râs: şedinţă cu doi câştigători la şefia organizaţiei Constanţa”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)