Stelian Tănase, noul director RealitateaTV: Am discutat despre repoziţionarea postului pentru următorii 2 ani

Noul director general al postului Realitatea TV va fi începând de vineri, 1 octombrie Stelian Tănase. Sunt de aşteptat modificări interesante în politica editorială a postului TV, care a deraiat în ultimul an şi jumătate. Desi e cunoscut pentru punctele de vedere anti-PDL si anti-Basescu, Tanase poate readuce echilibrul in dezbaterile postului TV patronat de Vantu. De altfel, Tănase dă câteva indicii într-o declaraţie pentru hotnews.ro:

• A fost o discutie despre un proiect pe care eu l-am propus, de rebranduire, de repozitionare a postului Realitatea TV pentru urmatorii doi ani. Totul in ideea ca, daca proiectul va fi acceptat, va trebui sa-l pun in aplicare.

· Am discutat saptamana trecuta cu Sorin Ovidiu Vantu. Apoi, m-au intrebat telefonic – eu fiind la Paris – daca putem sa devansam lansarea proiectului pentru 1 octombrie.”

· Fac emisiuni la Realitatea de cinci ani. Dar lucrez cu Realitatea de la inceputurile ei, de cand era a lui Prigoana, care m-a si dat afara la un moment dat, in perioada Nastase.

·   Lui Sorin Ovidiu Vantu i-am spus cum cred eu ca trebuie sa se miste Realitatea, ca trebuie sa se schimbe. Proiectul i s-a parut OK. Dar in tot timpul discutiilor din ultimele zile nu am fost in tara.

·  Despre ce este vorba in proiectul pe care l-a propus? “Regulile BBC se vor aplica in post (Realitatea TV – n.r.) punct cu punct. BBC se mentine ca fiind structura media cu cea mai mare autoritate. Sunt reguli jurnalistice foarte dure pentru Romania, pentru presa de aici, dar incercam din punct de vedere al meseriei sa aplicam acele reguli”.

Media

Comentarii

3 comentarii to “Stelian Tănase, noul director RealitateaTV: Am discutat despre repoziţionarea postului pentru următorii 2 ani”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)