Un 3-3 halucinant în Ghencea. Doar brigada poloneză e de vină?

Arbitrii ne-au furat. E mai uşor să dai vina pe alţii decât să păstrezi un 3-0 pe care îl aveai în minutul 15. Oricât de hoţi ar fi fost arbitrii polonezi, nici unul dintre ei nu ne-a băgat mingea în poartă. Centralul roşcovan n-a luat pumnul lui Kapetanos şi l-a băgat în „capetanosul” adversarului.

Suntem încă departe de Europa, deşi Steaua a încercat, şi în mare parte a reuşit, să micşoreze diferenţa între miuţa românească şi viteza năucitoare cu care se joacă pe alte meleaguri.

Curg deja râuri de cerneală pe tema prelungirii meciului cu 7 minute. Blestematul gol al egalării a picat fix în ultima secundă a minutului 6. Arbitrul acordase doar 4 minute suplimentare, însă între timp Tătăruşanu a stat un minut jumate întins pe gazon, iar ultima schimbare a Stelei a mai mâncat jumate de minut. În total şase minute, pe care catolicul polonez le-a contabilizat, spre disperarea celor care ar fi dorit să audă mai repede fluierul final.

Steaua a jucat mai bine decât a făcut-o orice echipă românească în ultima vreme, dar trebuie să fim realişti că atât s-a putut. Napoli ne-a călărit permanent în repriza secundă, are trupă remarcabilă, iar decontul putea veni mai devreme de secunda 360 a prelungirilor.

Totuşi, care ar fi fost rezultatul dacă n-ar fi fost eliminarea lui Kapetanos? Acolo cred că găsim explicaţia egalului pe care nici unul dintre noi nu e capabil să-l accepte.

Sport

Comentarii

3 comentarii to “Un 3-3 halucinant în Ghencea. Doar brigada poloneză e de vină?”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)