Mihaela Popa: Voi candida la o funcţie în partid (UPDATE)

O întrebare nevinovată aruncată azi în conferinţa de presă a avut un răspuns neaşteptat din partea liderului interimar al PDL Iaşi Mihaela Popa. „Veţi candida la vreo funcţie în partid?”, a întrebat jurnalistul. „Da”, a răspuns Popa. Rugată să detalieze, Mihaela Popa n-a adus clarificări, adâncind misterul. Cum în PDL nu sunt doar alegeri în filială (la municipiu, dar şi la judeţ), ci şi la centru, teoretic, Popa poate candida oriunde. Scrutinul naţional va avea loc, cel mai probabil, după cel de la nivel local, iar dacă nu ai o funcţie de conducere în filială, e greu de crezut că poţi accede la un post la centru.

Nu cu multă vreme în urmă, Mihaela Popa a spus că nu va candida la şefia organizaţiei judeţene a PDL, ci doar va crea cadrul pentru o competiţie reală în filială.

În politică însă, lucrurile se schimbă, iar răspunsul de azi al Mihaelei Popa arată că nimic nu poate fi bătut în cuie.

UPDATE: In emisiunea «Extemporal la democratie» a colegei Georgeta Condur, in seara asta pe TeleM, Mihaela Popa a spus ca 100% nu va candida la sefia PDL Iasi. In urma cu cateva saptamani, in aceeasi emisiune, Popa spunea ca 99% nu se va va inscrie in cursa pentru sefia filialei judetene..

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Mihaela Popa: Voi candida la o funcţie în partid (UPDATE)”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)