Reformă aruncată pe gârlă. Nici o concediere în zona bugetară anul viitor!

PDL pune cruce reformei. Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Gheorghe Gherghina, un om vechi, care a rezistat peste multe guvernări, a declarat că nu mai sunt necesare disponibilizări în sistemul bugetar.

“Ultimele date arătau că la sfârşitul lunii octombrie aveam 1.291.527 bugetari, deci nu mai este nevoie să disponibilizăm”, a spus Gherghina în şedinţa Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor.

Cu alte cuvinte, bugetarii pot sta liniştiţi. Nimeni nu pleacă din sistem anul viitor. Ce dacă avem 1,3 milioane de angajaţi la stat. Toată lumea stă pe loc. Nu se mai fac concedieri nici în primării, nici în finanţe şi nici în descentralizatele unde se taie frunze la câini.

Pentru cei care au chef de înjurat pe acest blog, le spun din start să se abţină. Nu vorbesc aici de necesitatea unor concedieri în educaţie sau sănătate (unde oricum s-a tăiat aiurea!), ci în domeniile unde avem prea multă funcţionărime. Dacă voi vreţi să plătiţi din propriul buzunar toată birocraţia asta, n-aveţi decât!

Administratie

Comentarii

11 comentarii to “Reformă aruncată pe gârlă. Nici o concediere în zona bugetară anul viitor!”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)