Cine cântă de Revelion la Iaşi în faţa Palatului Culturii

Pe scenă vor urca şase formaţii, iar ora 0 a noului an va fi întâmpinată cu un foc de artificii şi jocuri laser. Vor cânta Hi-Q, DJ Project & Giulia, DJ Sava & Raluka, DJ Rynno & Silvia, Mateo şi Arsenie.

Concertul este programat pe 31 decembrie de la ora 21.00 şi se va termina la ora 1.00. Miezul nopţii va fi marcat de un foc de artificii şi jocuri laser ce vor dura 17 minute.

„Am încercat să limităm bugetul pentru concert pentru că nu ne permitem cheltuieli foarte mari. Am ales formaţii de top cu onorarii cuprinse între 1.300 şi 5.000 de euro”, a precizat primarul Gheorghe Nichita.

Echipamentul de scenă, sonorizare şi lumini vor costa 16 mii de euro, aceeaşi sumă fiind rezervată şi pentru focul de artificii şi jocurile laser.

Pe 7 decembrie, Consiliul Local a aprobat bugetul pentru sărbători, acesta ridicându-se la 1,5 milioane de lei, din care 500.000 pentru festivităţile din 24 ianuarie.

Consilierii PDL s-au abţinut de la vot, invocând că alte oraşe au alocat sume cu mult mai mici.

„La Braşov s-au aprobat 160.000 de lei, iar la Bacău 120.000 de lei. Un milion de lei la Iaşi este prea mult. 250.000 ar fi fost suficienţi”, a argumentat viceprimarul PDL Gabriel Grigore.

Diverse

Comentarii

5 comentarii to “Cine cântă de Revelion la Iaşi în faţa Palatului Culturii”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)