PSD Iaşi va organiza un protest la Prefectură în ziua judecării recursului şefului CJ Argeş

Apelul lui Victor Ponta la social-democraţii din întreaga ţară de a picheta sediile PDL a fost receptat rapid de şeful pesediştilor ieşeni. Gheorghe Nichita a declarat pentru jurnalvirtual.ro că PSD va organiza un protest în faţa Prefecturii judeţului în ziua în care se va judeca recursul la decizia de arestare a şefului CJ Argeş.

„Nu putem face protestul în faţa sediului PDL, pentru că în aceeaşi clădire e şi sediul nostru. Nu ar fi logic. Vom merge în faţa Prefecturii, acolo e simbolul guvernului”, a spus Nichita.

El a precizat că măsura arestării preventive a şefului CJ Argeş Constantin Nicolescu, membru PSD, este un gest dus la absurd al actualei puteri.

„Este o bătaie de joc. Îl cunosc pe Nicolescu şi sunt solidar cu el. E un gest dus la absurd. Până omul nu e judecat, există prezumţia de nevinovăţie. Este o luptă politică dură în România, fiind utilizate metode staliniste. Sunt vizaţi cei aleşi pe vot uninominal. Este planul doi al intimidării opoziţiei, pe care îl dezavuez. Cei de la PDL încearcă să ne impună teama, dar noi suntem învăţaţi să luptăm”, a afirmat şeful PSD Iaşi.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “PSD Iaşi va organiza un protest la Prefectură în ziua judecării recursului şefului CJ Argeş”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)