Chiar nu-şi dau seama TV-urile de ştiri cât rău fac PSD şi PNL?

Dăm în Băsescu până ne bate, scrie Cetin Ametcea pe arhiblog.ro, cu referite la atitudinea celor două TV-uri de ştiri, Realitatea şi Antena3.

„E probabil cea mai hazlie situaţie din mass media. 2 trusturi, cu vreo 5 televiziuni, s-au montat atât de puternic în a lovi într-o singură direcţie, încât pur şi simplu au devenit irelevante. Se mai uită cineva la ştirile realităţii sau la antene, căutând echidistanţă, prezentarea echilibrată a ştirilor, surse credibile, interviuri năucitoare sau reportaje care să te dea cu rotilele în sus? Probabil că nu. Pentru că, 24 din 24, la ambele trusturi nu se rumegă decât M…e Băsescu. ATÂT. Nimic altceva. Nimic, astfel încât până şi pe mine, care îl urăsc pe Băsescu până în vârful unghiilor, m-au făcut să mi se ia cu lehamite de orice emisiune de-a lor”, scrie bloggerul.

De altfel, în ultimele zile se observă o radicalizare a tonului pe TV-urile lui Vântu şi Voiculescu, pe cazul arestării şefului de la CJ Argeş.

În multe situaţii, moderatorii sunt chiar mai radicali în opinii decât invitaţii lor, de la PSD sau PNL. Mai e puţin şi cele două trusturi vor convoca singure mitinguri, luându-i pe pesedişti şi liberali de mânuţă pentru a-i scoate în stradă.

Acest tip de jurnalism greţos nu ajută nici celor de la PSD şi nici PNL-ului. Manipularea, mai ales pe cazul de la Argeş, e evidentă, iar oamenii care se uită la dezbaterile respective înţeleg perfect motivaţia urletelor.

Aud în ultima perioadă că PDL ar pregăti riposta, prin B1Tv, post care se va relansa în curând. Ar fi o greşeală dacă noua televiziune ar fi un canal portocaliu, pentru a echilibra balanţa.

N-ar fi decât o legitimare pedelistă a tembelismului de presă practicat de dimineaţă până seară de nişte trusturi, pentru care deontologia e sinonimă cu «Jos Băsescu» şi «Sus PSD şi PNL»!

Media

Comentarii

3 comentarii to “Chiar nu-şi dau seama TV-urile de ştiri cât rău fac PSD şi PNL?”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)