Liberalii iau distanţă de PSD pe chestiunea cu pichetarea sediilor PDL în cazul arestării şefului CJ Argeş

Şeful PNL Iaşi Relu Fenechiu susţine că liberalii nu vor participa la acţiunile de protest ce vor fi iniţiate de PSD în faţa sediilor PDL în ziua judecării recursului şefului CJ Argeş.

„Nu sunt de acord cu astfel de abordări, care îmi amintesc de episodul Bivolaru. Nu vom fi alături de ei în acest caz. E poziţia lor şi şi-o asumă. Poate cei de la PSD ştiu mai multe pe acest caz şi nu ştim noi, dar nu vom participa la acţiuni de acest gen”, a spus Relu Fenechiu.

Liberalul a adaugat că el însuşi a fost anchetat de DNA, dar că şi-a dus singur crucea, fără a solicita sprijinul partidului.

„Am fost anchetat de către DNA ca un infractor de drept comun. Eu îmi duc singur crucea. Nu cer ajutorului partidului şi nu mi se pare normal să o fac”, considera Fenechiu.

Liderul PSD Victor Ponta a solicitat organizaţiilor partidului din întreaga ţară să picheteze sediile PDL în ziua în care va fi judecat recursul şefului CJ Argeş, Constantin Nicolescu.

La Iaşi, social-democraţii au anunţat că vor picheta sediul Prefecturii judeţului şi nu cel al PDL Iaşi, întrucât sediile locale ale PSD şi PDL se află în aceeaşi clădire.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Liberalii iau distanţă de PSD pe chestiunea cu pichetarea sediilor PDL în cazul arestării şefului CJ Argeş”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)