Pentru prima dată, Fenechiu apare pe lista posibililor candidaţi la primărie. Cine de la PNL Iaşi figurează pe lista pentru şefia CJ Iaşi

Şeful liberalilor ieşeni Relu Fenechiu a spus azi, într-o conferinţă de presă, că PNL are 5 nume de posibili candidaţi la şefia Consiliului Judeţean. „Sunt aceiaşi oameni ca şi la primărie: Marius Bodea, Camelia Gavrilă, Cristian Adomniţei, Mugur Cozmanciuc şi eu”, a spus Fenechiu.

Este pentru prima dată când numele lui Fenechiu apare pe lista posibililor candidaţi liberali la primărie. „Nu-mi doresc asta, ci vreau să rămân în Parlament să fac legi. Aş face-o doar să demonstrez ce pot face într-un mandat, fără bani de la guvern”, a precizat şeful liberalilor ieşeni.

Potrivit lui Fenechiu, PNL ar putea avea propriul candidat la primărie, doar în cazul în care alegerile se vor desfăşura în două tururi de scrutin. În această situaţie, PSD şi PNL-PC vor merge pe candidaţi separaţi. Dacă va exista un singur tur, PNL şi PSD vor avea acelaşi candidat la primărie, cel mai probabil Gheorghe Nichita.

„Dacă partidul decide să mergem cu un anume candidat, îl vom sprijini, cu noduri în gât”, a spus Fenechiu, făcând referiri la posibilitatea ca nominalizatul să fie Nichita.

Cât priveşte partidul care va da candidatul la CJ, în cazul susţinerii comune a lui Nichita la primărie, Fenechiu a precizat că acesta ar trebui să fie de la PNL. „Vor fi şi excepţii în ţară, dar nu cred că la Iaşi va fi o asemenea excepţie”, a afirmat liberalul ieşean.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Pentru prima dată, Fenechiu apare pe lista posibililor candidaţi la primărie. Cine de la PNL Iaşi figurează pe lista pentru şefia CJ Iaşi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)