Nici un lider marcant al PSD Iaşi n-a fost prezent la acţiunea de pichetare a sediului PDL

Acţiune simbolică a PSD Iaşi azi în faţa sediului PDL, unde câteva zeci de membri social-democraţi au pichetat clădirea.

La protestul, desfăşurat în linişte, n-a participat nici un lider marcant al organizaţiei. Maestru de ceremonii a fost Daniel Mătasaru, purtătorul de cuvânt al filialei.

„E un protest paşnic şi vrem să arătăm civilizat că nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă în România”, le-a spus Mătăsaru ziariştilor. Nu s-au rostit discursuri şi nici n-au fost scandări împotriva vreunui lider PDL.

La un moment dat, în zonă şi-a făcut apariţia deputatul PDL Petru Movilă. Acesta a intrat printre protestatari, a dat mâna cu unii dintre ei şi a discutat cu aceştia. Ba mai mult, în timpul acţiunii de pichetare, din sediul PDL au ieşit pe rând consilierii Cătălin Toma şi Sorin Ionescu, iar ulterior şi secretarul general al filialei, Gabriel Grigore, fost viceprimar PDL.

Acesta din urmă a declarat că „mai bine membrii PSD ar fi protestat împotriva gropilor din oraş sau a preţului gigacaloriei”.

Acţiunea PSD a durat jumătate de oră şi s-a încheiat fără incidente.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Nici un lider marcant al PSD Iaşi n-a fost prezent la acţiunea de pichetare a sediului PDL”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)