Ce le-a spus Flutur pedeliştilor ieşeni la ultima şedinţă CODA

Şedinţa CODA a PDL Iaşi la care a fost prezent şi Gheorghe Flutur s-a desfăşurat în cel mai mare secret, însă amănunte din culise continuă să iasă la iveală. Astfel, Flutur le-ar fi spus membrilor CODA că trebuie să aleagă, ori candidează la primărie sau şefia CJ, ori la Parlament.

Cu alte cuvinte, într-o asemenea variantă, democrat-liberalul care se va înscrie în 2012 în cursa pentru primărie (sau CJ) nu va mai putea candida şi la Parlament, în cazul în care pierde competiţia localelor.

Şefia filialei judeţene e deocamdată un meci între trei candidaţi, adică Nicuşor Păduraru, Dumitru Oprea şi Petru Movilă, dar nu sunt excluse şi alte „intrări” pe ultima sută de metri. La filiala municipală, interesat de postul de conducere ar fi Marius Spînu.

Potrivit unor surse din PDL Iaşi, la şedinţa CODA la care a asistat si Flutur, singurul care şi-a manifestat dorinţa să intre în cursa pentru primărie a fost Dumitru Oprea, acesta nefiind se pare interesat în 2012 să obţină un nou mandat de senator.

Pentru şefia Consiliului Judeţean, în aceeaşi şedinţă CODA şi-ar fi exprimat intenţia de a candida Nicuşor Păduraru şi Petru Movilă.

În privinţa candidaturilor la primărie şi CJ, lucrurile rămân insa neclare, totul depinzând şi de modul în care se aşează apele la vârful organizaţiei judeţene.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “Ce le-a spus Flutur pedeliştilor ieşeni la ultima şedinţă CODA”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)