Reacţie prudentă a lui Oprea la vestea sprijinului acordat de Mihaela Popa pentru şefia filialei

Senatorul Dumitru Oprea susţine că nu a avut nici o discuţie cu Mihaela Popa pe tema susţinerii candidaturii sale la şefia filialei.

„De candidat la postul de preşedinte al organizaţiei, voi candida. Nu am avut vreo discuţie cu Mihaela Popa, înainte ca ea să facă declaraţia de azi că mă sprijină. Oricum, această declaraţie nu are o pondere egală cu a unui membru de simplu, pentru că vine de la liderul organizaţiei”, a spus Oprea.

El a precizat că la viitoarele alegeri nu va mai candida la Palament, pentru ca nu vrea sa mai plece din Iasi, însă nu ascunde faptul că e tentat să-şi încerce şansele încă o dată la primăria Iaşului.

„De plecat din Iaşi, nu mai plec. Cât priveşte candidatura la primărie, normal ar fi ca şeful de filială să fie desemnat şi candidat. Nu poţi intra în bătălia pentru locale când eşti pe locul trei în partid”, a explicat Dumitru Oprea.

In sedinta CODA de la PDL Ias, la care a fost prezent si Gheorghe Flutur, Oprea a spus ca vrea sa candideze si in 2012 la postul de primar al Iasului, fiind singurul membru PDL care si-a exprimat aceasta intentie.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)