Cum vede Vosganian împărţirea posturilor la Iaşi între PNL şi PSD

Senatorul Varujan Vosganian consideră că  la Iaşi PNL şi PSD pot fi trataţi ca parteneri egali, de aceleaşi dimensiuni. El susţine că, varianta cea mai bună ar fi ca PSD şi PNL să împartă candidaturile la primărie şi CJ.

„PNL merită să obţină una dintre aceste poziţii. Avem o balanţă, cu PNL aflat pe un talger, iar PSD pe celălalt talger. E posibil ca mai întâi să se discute repartizarea egală a funcţiilor, apoi să decidem persoanele care vor candida”, a spus Vosganian.

Întrebat cum apreciază activitatea lui Nichita ca primar al Iaşului, Vosganian a declarat că în 20 de ani a devenit mai înţelept şi că nu va face aprecieri pe această temă.

Cât despre Tudor Ciuhodaru, pe care PC vrea să-l impună candidat la primărie, Vosganian l-a caracterizat drept un politician la vârsta marilor ambiţii, ce va trebui să se maturizeze.

„Ciuhodaru e la vârsta marilor ambiţii. Este un fel de a face politică, pe care l-a avut şi Emil Boc în anul 2000. Ciuhodaru repetă biografia lui Boc. Este o bună resursă politică pentru Iaşi, însă va trebui să se maturizeze”, susţine Vosganian.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Cum vede Vosganian împărţirea posturilor la Iaşi între PNL şi PSD”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)