Gheorghe Nichita, Cătălin Ivan şi Anghel Stanciu, prezenţi la petrecerea lui Vanghelie

Marian Vanghelie şi-a aniversat ziua de naştere în această seară la un restaurant din Bucureşti, iar printre participanţi s-au numărat şi trei ieşeni, membri ai PSD: primarul Gheorghe Nichita (imaginea alaturata a fost surprinsa in timpul petrecerii-sursa MEDIAFAX), europarlamentarul Cătălin Ivan şi deputatul Anghel Stanciu.

Presa centrală scrie că la petrecere au fost prezenţi câteva sute de invitaţi, de la colegi de partid, ziarişti, lideri sindicali şi până la artişti.

Printre acestia s-au numărat moderatorii TV Dan Daconescu, Victor Ciutacu, Mihai Gâdea, dar şi liderii sindicali Bogdan Hossu şi Marius Petcu.

Vanghelie le-a spus jurnaliştilor că a renunţat la “forma belicoasă” de a exprima lucrurile şi că în acest moment traversează o etapă de “rebranduire” şi de “schimbare de look”.

“Suntem într-o etapă în care toţi se ceartă. Cred că e important acum să demonstrezi că poţi să faci ceva. Sunt în rebranduire şi reschimbare de look, înţelegeţi, că vă place să spun cuvintele astea – le-am auzit la voi – şi atunci e totul natural şi totul bine“, a afirmat Vanghelie.

Amanunte de la paranghelia lui Vanghelie cititi pe mediafax.ro si evz.ro

Diverse, Politica

Comentarii

4 comentarii to “Gheorghe Nichita, Cătălin Ivan şi Anghel Stanciu, prezenţi la petrecerea lui Vanghelie”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)