Când vor avea loc alegerile la PDL Iaşi

Noul şef al filialei municipale a democrat-liberalilor ieşeni urma să fie ales la finele acestei săptămâni, pe 2 aprilie, iar preşedintele organizaţiei judeţene pe 9 aprilie.

Ultimele informaţii de pe frontul PDL Iaşi arată că acest calendar nu va fi respectat. Alegerile pentru şefia municipalei PDL Iaşi ar putea avea loc pe 9 aprilie, în timp ce data scrutinului pentru judeţ e deocamdată incertă. Există două variante: fie 16 aprilie, fie alegerile vor fi amânate până după congresul PDL, programat pe 14 mai.

Asta pentru că pe 12 aprilie se dă startul oficial pentru bătălia la nivel naţional, iar o parte dintre şefii centrali ai PDL spun că nu e normal ca alegerile din teritoriu să fie transformate în câmpuri de luptă pentru pretendenţii la conducerea naţională a PDL.

Cât priveşte candidaturile la municipiu, nu e clar dacă va fi un singur candidat sau mai mulţi. Mihaela Popa şi-a anunţat intenţia de a candida la şefia filialei municipale, însă în partid se vorbeşte de posibilitatea ca în cursă să intre şi Marius Spînu sau chiar Daniel Oajdea.

Alegerile pentru şefia de la municipiu sunt extrem de importante, pentru că acestea vor reprezenta un semnal pentru confruntarea finală de la judeţ.

Politica

Comentarii

6 comentarii to “Când vor avea loc alegerile la PDL Iaşi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)