Încă o nedumerire legată de ancheta cu tramvaiul ucigaş

Mirela Drăguşanu, femeia rănită grav în accidentul de tramvai de lunea trecută, aflată în maşina făcută zob, a făcut o mărturisire importantă colegilor de la TeleM.

“Mergeam pe prima bandă, pe banda de lângă trotuar. De la semafor urma să facem dreapta spre Păcurari ca să ajungem la  farmacie şi imediat am simţit o izbitură. Au mai urmat alte trei. La prima izbitură, instinctiv mi-am pus mâinile pe faţă şi eu şi colegul meu, atunci l-am văzut ultima oară practic. La a patra lovitură am simţit cum s-a desfăcut maşina, probabil că s-a rotit, nu ştiu, pentru că eu am ajuns pe partea unde sunt statuietele  alea şi florile. Când am deschis ochii eram cu capul lipit de tramvai, ma susţineam în cap ca să nu alunec sub tramvai”, a declarat Mirela Drăguşanu, femeia fiind internată la spitalul Floreasca din Capitală.

Joia trecută, la conferinţa de presă de la Parchet, anchetatorii spuneau cu totul altceva şi anume că autoturismul respectiv se afla pe banda tramvaiului.

Mi-e greu să cred că Mirela Drăguşanu nu-şi mai aminteşte unde se afla maşina înainte de nefericitul accident.

Aşadar, cum s-a făcut minunata anchetă în baza căreia vatmanul a fost reţinut?

Până una-alta, judecătorii au respins recursul procurorilor, vatmanul Cristian Diaconu urmând a fi cercetat tot în stare de libertate. Dar multe încep să nu se lege în ancheta cu tramvaiul.

PS: Atenţie: N-am spus nicăieri în text că vatmanul e curat ca lacrima şi că n-are nici o vină!

Diverse

Comentarii

6 comentarii to “Încă o nedumerire legată de ancheta cu tramvaiul ucigaş”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)