Nemulţumiri în PSD Paşcani, după ce liberalul Crăciunescu are cale liberă spre un nou mandat la primărie

Situaţia politică la Paşcani rămâne neclară, după semnarea protocolului semnat la Iaşi între PSD şi PNL, eveniment la care au fost prezenţi Crin Antonescu şi Victor Ponta.

La Paşcani, PSD şi PNL sunt în relaţii proaste de multă vreme, iar impunerea prieteniei locale de la centru e înghiţită cu noduri de ambele părţi. Nici una dintre tabere nu are încredere în cealaltă, pe fondul tensiunilor şi a ameninţărilor cu anticipatele lansate de primarul liberal Grigore Crăciunescu.

Totul a pornit de la refuzul PSD de a valida un consilier liberal. Miza războiului e fără îndoială primăria, social-democraţii susţinând că stau atât de bine la Paşcani, încât vor câştiga fără probleme localele de anul viitor. Planurile au fost date peste cap de înfiinţarea USL, pentru că la Paşcani se pare că va candida din partea noii aliante primarul Crăciunescu.

Potrivit newpascani.com, situaţia nu convine consilierului PSD, Dumitru Pantazi, fost candidat la primărie.

„Momit cu o funcţie de deputat în viitorul Parlament, social-democratul vrea cu orice preţ să fie primar. El este dispus să demisioneze din PSD pe final de mandat de consilier pentru a candida independent la Primărie, dacă nu va fi candidatul USL, sau a unui alt partid. Dacă pleacă din PSD îl vor urma şi alţii. Pedeliştii îl vor cu orice preţ, chiar dacă nimeni nu a declarat-o public. În trecut Pantazi a mai cochetat cu cei din PD, lucru recunoscut de unii parlamentari ai partidului de la nivel judeţean”, scrie newspascani.com

ziarulorizont.ro scrie la rându-i despre tensiunile PSD-PNL de la Paşcani. Ba mai mult, cele două părţi nu vor să încheie un protocol, pentru a nu-şi asuma un document care apoi să nu aibă nici o valoare.

Politica

Comentarii

8 comentarii to “Nemulţumiri în PSD Paşcani, după ce liberalul Crăciunescu are cale liberă spre un nou mandat la primărie”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)