Trei bile negre pentru Poliţia Locală

1. Poliţia Comunitară (mai nou Poliţia Locală) e vigilentă doar când e vorba de siguranţa şefilor politici ai şefului Nichita. Sâmbătă dimineaţă, parcarea de pe Independenţei, cea din dreptul Policlinicii mari, era păzită de doi poliţişti, care îi fugăreau pe şoferii care voiau să parcheze în zonă. De ce? Pentru a nu deranja probabil acţiunea de semnare a protocolului USL, desfăşurată la hotelul Astoria. Culmea, parcarea mai avea ceva locuri libere, care au rămas neocupate pe toată durata manifestării politice.

2. Tot sâmbătă, nişte poliţişti locali şi-au arătat muşchii în faţa a patru tineri adunaţi pe Ştefan cel Mare, în faţa primăriei, pentru a desena cu creta o cruce mare. Un gest simbolic de protest faţă de ceea ce se petrece cu transportul în comun, după cumplitul accident de tramvai. Tinerii au încasat amendă, pentru că, n-ai voie chipurile să pictezi în spaţiul public. Dar dacă arunci o hârtie pe jos te amendează cineva? Care a fost ultima amendă de acest gen dată de poliţiştii comunitari în ultima săptămână?

3. Poate cea mai gravă chestiune care arată că Poliţia Locală e vraiste e faptul că nu există imagini video în urma accidentului de tramvai din Fundaţie. Alexandru Hordilă, şeful poliţiştilor locali, spune că a fost o defecţiune şi că respectivele camere nici nu au funcţionat în timpul producerii accidentului. Adevăr sau şmecherie ieftină pentru a nu da publicităţii imaginile cu pricina?

Administratie

Comentarii

9 comentarii to “Trei bile negre pentru Poliţia Locală”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)