Se încinge asfaltul electoral din faţa primăriei. Oprea pune tunurile pe aspiranţii la jilţul nr. 1 al oraşului

Senatorul Dumitru Oprea, aflat in carti in PDL pentru se bate la primăria Iaşului, a lansat pe blogul său un atac la adresa a trei posibili contracandidati Gheorghe Nichita, Daniel Oajdea şi Tudor Ciuhodaru.

Nichita tocmai a fost desemnat de PSD candidat la primăria Iaşului, Ciuhodaru e susţinut de PC pentru aceeaşi funcţie, în timp ce deputatul PDL Daniel Oajdea anunţă în propriul ziar, împărţit gratis prin târg, că îl bate gândul să se înscrie în cursa localelor de anul viitor.

Dumitru Oprea nu pomeneşte numele celor pe care îi „blagosloveşte”, dar e clar cine sunt cei la care se referă senatorul PDL.

Oprea despre Nichita: Nici unul nu vrea de fapt să candideze. Unul e forţat de partid să o facă. Şi el se sacrifică pentru binele urbei. Ducând, nu-i aşa, mai departe povara proiectelor ce au nevoie de timp. De mult timp şi grozav de mulţi bani. Banii altora, fireşte.

Oprea despre Oajdea: Altul, se jură că e cu cei mulţi. Dar, n-ar vrea funcţia pentru el, ci pentru nevoiaşi. Pentru cei cărora le promite de toate pentru toţi, ca la Partidul Poporului. Bineînţeles că până la urmă le dă numai şedinţe la cinema. Dar asta nu poate fi, desigur, decât din cauza guvernului pe care l-a susţinut, apoi a vrut să-l dea jos, apoi iar l-a susţinut.

Oprea despre Ciuhodaru: Şi dacă vine vorba de populism, mai avem un candidat-minune. Acela nu promite braşoave la cinema. Păzeşte în schimb zidul televiziunilor. Cerând mereu zoom pe stetoscopul de la gât. Care-i onorează meseria, dar, în nici un caz, nu-i ţine loc de competenţe administrative.

Senatorul PDL susţine în finalul postării că „fiecare candidează unde vrea şi poate visa cât pofteşte”. „Că-i indispensabil urbei şi că managementul unui oraş se poate suplini prin agresivitate sau demagogie. Toţi aceştia vor descoperi însă cu surprindere că asta nu le e de ajuns. Fiindcă peste un an, va fi nevoie de ceva mai mult decât de vorbe goale. Şi atunci, se vor lovi de cel mai mare inamic al lor – realitatea”, afirmă Oprea.

Politica

Comentarii

6 comentarii to “Se încinge asfaltul electoral din faţa primăriei. Oprea pune tunurile pe aspiranţii la jilţul nr. 1 al oraşului”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)