Ion Serbina, candidatul PC pentru CJ. El va intra în sondaje alături de oamenii PSD şi PNL

Conservatorii ieşeni şi-au desemnat candidatul pentru CJ: Ion Serbina. Propunerea a fost înaintată deja la centru, numele lui Serbina urmând să fie prins în sondajul USL care va măsura forţa candidaţilor propuşi de cele trei partide ale alianţei.

La PSD, candidatul la CJ va fi stabilit în luna iunie, trei oameni fiind înscrişi în cursă: Victorel Lupu, Florin Constantinescu şi Cătălin Bulgariu.

La PNL, candidatul va fi ales în urma unui sondaj intern, care începe chiar de mâine. Pe lista de la CJ sunt 5 nume Relu Fenechiu, Cristian Adomniţei, Radu Terinte, Mugur Cozmanciuc şi Victor Chirilă. Numele câştigătorului va fi cunoscut la începutul lunii mai.

Revenind la propunerea PC, interesant este că toamna trecută Serbina îşi anunţase demisia din partid, acuzând legăturile mult prea strânse între conservatori şi actualul şef al CJ Constantin Simirad.

„Mi-am dat demisia pentru că am făcut o greşeală, o naivitate anormală pentru un cetăţean de vârsta mea. Nu pot rămâne într-un partid care i-a propus lui Simirad să candideze la preşedinţia României. Iniţial, am crezut că e glumă, dar n-a fost aşa”, motiva Serbina plecarea sa din PC.

Politica

Comentarii

12 comentarii to “Ion Serbina, candidatul PC pentru CJ. El va intra în sondaje alături de oamenii PSD şi PNL”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)