Vicele liberal de la CJ îl ia din nou peste picior pe Simirad

Aflat în campanie internă în PNL pentru a fi desemnat candidat la şefia CJ, Victor Chirilă îşi ia şeful la ţintă. Liberalul scrie pe blogul său că Simirad îşi pregăteşte o vizită tocmai în China, după ce ar fi rezolvat toate problemele judeţului.

„După o activitate fructuoasă la conducerea CJ Iaşi (aeroportul gata, drumurile pietruite şi asfaltate, primarii din comunele şi oraşele judeţului fericiţi de ajutorul financiar primit), Bubu şi-a adus aminte de obiceiurile de la primărie, adică plimbările în străinătate pe banii contribuabilului – şi pregăteşte o deplasare în China. Pe vremea când era primar, oraşul Iaşi s-a înfrăţit cu peste douăzeci de oraşe din treisprezece ţări, bineînţeles cu vizitele de rigoare. În urma acestora, ieşenii au dus-o mai bine?”, susţine Chirilă, care în finalul postării îi dedică şi patru versuri lui Simirad:

„După prelungit efort/Lucrând la aeroport/Bubu nostru, bată-l vina,/Va zbura: dar până-n China”.

Faptul că actualul şef al CJ Constantin Simirad nu prea are cu se lăuda în fruntea judeţului e clar, dar aceeaşi lipsă de iniţiativă e valabilă şi în cazul vicelui Chirilă. Care, jumătate de mandat, n-a prea avut multe de reproşat şefului direct.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Vicele liberal de la CJ îl ia din nou peste picior pe Simirad”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)