Cum va planta Fenechiu sâmbătă pomi, în direct la RealitateaTV

Şeful PNL Iaşi Relu Fenechiu împădureşte judeţul. Se va întâmpla sâmbătă în satul Ruşi, comuna Dobrovăţ, unde vor fi plantaţi 24.000 de puieţi. O acţiune lăudabilă, mai ales că se taie în draci păduri în România, iar autoritatile nu pun nimic in loc.

Ce n-am înţeles e cine organizează evenimentul, Relu Fenechiu sau Mihai Tatulici? În comunicatul transmis azi de PNL Iaşi se arată că acţiunea e organizată de Relu Fenechiu, la invitaţia lui Mihai Tatulici, preşedinte al Asociaţiei «România prinde Rădăcini».

Deci cine organizează pe cine? Asociaţia lui Tatulici dă strigare în ţară, iar muşterii, de regula politicieni, sar cu banul? Sau Fenechiu s-a dus de bunăvoie la Tatulici spunându-i că are în plan plantare televizata de pomi la marginea Iaşului?

Îmi plac politicienii care lasă ceva în urma lor. Guvernarea PNL, oricât de orbi ar fi unii, a adus gramada cu bani în Iaşi, iar obiective lăsate în paragină au putut fi salvate. Nu-s de acord cu spectacolele în care politicienii bagă hârleţul în faţa camerelor de luat vederi pentru a arăta lumii preocupările lor sociale.

Apropo, dacă manifestarea n-ar fi transmisă în direct sâmbătă pe RealitateaTV, ar mai fi fost Fenechiu atât de mărinimos?

Evenimentul este organizat de domnul deputat Relu Fenechiu, preşedintele PNL Iaşi, la invitaţia domnului Mihai Tatulici, preşedintele Asociaţiei “România prinde Rădăcini”, avându-i ca invitaţi pe domnul deputat Cristian Adomniţei, domnul Mugur Cozmanciuc, preşedintele Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Judeţean Iaşi şi domnul Victor Chirilă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

La acţiune vor lua parte voluntari din partea organizaţiilor PNL din judeţul Iaşi, din partea ligilor studenţeşti şi a liceelor din Iaşi, cît din partea Inspectoratului Judeţean de Situaţii de Urgenţă “Mihail Grigore Sturdza” din Iaşi, a Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră şi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Media, Politica

Comentarii

7 comentarii to “Cum va planta Fenechiu sâmbătă pomi, în direct la RealitateaTV”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)