Maraton pedelist: Boc, Blaga şi Paleologu vin sâmbătă la Iaşi pentru a-şi prezenta moţiunile

Toţi cei trei aspiranţi la şefia PDL vor fi prezenţi sâmbătă la Iaşi, pentru a-şi prezenta moţiunile în faţa membrilor partidului. E o premieră la nivel naţional, pentru că în nici un alt judeţ nu s-a mai întâmplat acest lucru.

Primul care se va întâlni cu pedeliştii ieşeni va fi Vasile Blaga, de la ora 11.00. Apoi va veni rândul lui Toader Paleologu să-şi prezinte moţiunea, iar de la ora 15.00 democrat-liberalii ieşeni îl vor lua la întrebări pe Emil Boc.

Oficial, explicaţia celor de la PDL Iaşi e aceea că e greu să aduni oamenii din judeţ, de trei ori, pentru a se întâlni cu fiecare candidat în parte.

Lucrurile sunt mult mai complicate, în condiţiile în care Mihaela Popa, liderul interimar al organizaţiei ieşene, susţine deschis moţiunea Blaga. Nu e exclus ca tabăra Boc să fi premeditat prezenţa premierului la Iaşi, pentru a nu-l lăsa pe Blaga să tropăie de unul singur prin filială.

Tot sâmbătă, la finalul celor trei întâlniri, pedeliştii ieşeni vor vota moţiunile. Cei prezenţi în sală pot opta pentru una, două sau pentru toate cele trei moţiuni, astfel încât votul nu va indica pulsul organizaţiei ieşene privind susţinerea clară a unuia dintre candidaţi.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Maraton pedelist: Boc, Blaga şi Paleologu vin sâmbătă la Iaşi pentru a-şi prezenta moţiunile”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)