Florin Constantinescu: Încă din luna februarie, am decis să candidez la CJ. Nu e un handicap că sunt din Paşcani. Important e ce face omul, nu de unde este

Senatorul PSD Florin Constantinescu a declarat pentru postul ActualitateaTV din Paşcani că s-a decis în februarie să candideze la şefia CJ, iar cel care l-a convins să facă pasul e un profesor din Bucureşti.

„În urmă cu 7-8 luni, mi-a venit acest gând să candidez, la insistenţele unui profesor din Bucureşti. M-am decis să candidez la CJ în februarie, doar familia şi câţiva prieteni au ştiut de acest lucru”, a spus Florin Constantinescu.

El a precizat că faptul că e din Paşcani nu e un handicap, întrucât „contează ce face omul, nu de unde este”.

Constantinescu nu i-a atacat pe cei doi contracandidaţi din interiorul PSD (Victorel Lupu şi Cătălin Bulgariu), însă e convins că va câştiga competiţia din partid.

Senatorul PSD a precizat că USL e cotat în sondaje la nivel judeţean undeva între 60 şi 70 la sută şi considera că oricine va fi desemnat din partea USL pentru şefia CJ va câştiga usor alegerile.

Cât priveşte situaţia politică tensionată de la Paşcani, unde USL funcţionează doar pe hârtie, Constantinescu a spus că PSD şi PNL vor avea liste separate în alegerile locale.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Florin Constantinescu: Încă din luna februarie, am decis să candidez la CJ. Nu e un handicap că sunt din Paşcani. Important e ce face omul, nu de unde este”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)