Liberalii îl prind pe Astărăstoae în sondajul pentru primărie, dar Fenechiu îl dă favorit pe Nichita

PNL Iaşi face sondaje de opinie, pentru a stabili candidaţii la primărie şi CJ. La primărie vor fi măsuraţi Relu Fenechiu, Cristian Adomniţei şi Vasile Astărăstoae, în timp ce la CJ, lista e ceva mai lungă: Relu Fenechiu, Cristian Adomniţei, Victor Chirilă, Radu Terinte şi Mugur Cozmanciuc.

Interesant este faptul că Astărăstoae apare în sondajul pentru primărie, deşi intenţiile rectorului UMF nu-s foarte clar cunoscute.

Cu toate acestea, Relu Fenechiu recunoaşte deschis că şansele cele mai mari pentru a fi deveni candidat USL le are actualul primar Gheorghe Nichita.

„Cinstit vorbind, sunt şanse foarte puţine să avem candidat la primărie din partea PNL. Cele mai multe şanse le are Nichita”, a spus Fenechiu.

Pe de altă parte, Fenechiu a spus că nu doar sondajele vor decide numele candidaţilor.

„ACD şi PSD au câte 20 de candidaţi în reşedinţele de judeţ, iar la CJ-uri, raportul este 21-20 în favoarea PSD. Pot fi 30 de candidaţi ai PNL în ţară pe primul loc la primării, dar în final, tot 20 rămân”, a explicat Fenechiu, care dă de înţeles că totul se va decide în urma negocierilor de la Bucureşti.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “Liberalii îl prind pe Astărăstoae în sondajul pentru primărie, dar Fenechiu îl dă favorit pe Nichita”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)