Marius Spînu: Socialiştii Relu Fenechiu şi Gheorghe Nichita instigă la lupte de gherilă urbană

Şeful democrat-liberalilor pe municipiu Marius Spinu reacţionează la declaraţiile făcute azi de Relu Fenechiu şi Gheorghe Nichita, privind modul în care ar putea fi primit mâine la Iaşi Emil Boc.

Iată comunicatul transmis de Spînu, in care liderul PDL spune ca Fenechiu si Nichita instiga la lupte de gherila urbana:

«Liderul socialist al USL Iaşi, Relu Fenechiu, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu primarul PSD Gheorghe Nichita că i se pare firesc ca premierul Emil Boc să fie atacat cu ouă în timpul vizitei sale la Iaşi, că urmare a fondurilor reduse alocate de guvern oraşului nostru.

În primul rând doresc să-i aduc aminte domnului Relu Fenechiu că Guvernul Boc a alocat Iaşului, pe timp de criză, mai multe fonduri decât au alocat guvernele socialiste Tăriceanu şi Năstase, pe creştere economică.

În al doilea rând constat cu amărăciune, dar fără prea mare surprindere, că basca proletară a tovarăşului Ion Iliescu întunecă tot mai adânc minţile peneliste, la Iaşi şi nu numai. Altfel cum să-mi explic că în România anului 2011 un lider politic instigă populaţia la violenţe de stradă împotriva adversarilor săi politici?

Îi invit deci pe tovarăşul Fenechiu şi pe vechiul său camarad, Gheorghe Nichita, să pună mâna pe condei şi să calculeze fondurile alocate Iaşului de guvernul Boc, comparativ cu fondurile alocate de guvernele socialiştilor Tăriceanu şi Năstase. Nu în ultimul rând, îi invit pe cei doi tovarăşi la o minimă decenţă a comportamentului politic, în condiţiile în care de eleganţă este evident că nu mai poate fi vorba».

Politica

Comentarii

16 comentarii to “Marius Spînu: Socialiştii Relu Fenechiu şi Gheorghe Nichita instigă la lupte de gherilă urbană”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)