Reînvie tradiţia chermezelor: PSD Iaşi dă mici, bere şi cărnâciori de 1 mai, în Copou

Filiala ieşeană a PSD va organiza duminică 1 mai o serbare câmpenească, cu mici, bere şi cârnăciori, dar şi cu un spectacol de muzică populară, la acţiune fiind aşteptate să participe câteva mii de persoane.

„Anul trecut, de 1 mai, am protestat la Prefectură, anul ăsta reluăm tradiţia serbărilor câmpeneşti. Va fi muzică populară, dar vor fi şi mici bere şi cârnăciori. Îi invit pe toţi ieşenii să vină alături de noi. Vom avea mici şi bere cât va fi nevoie. N-am stabilit numărul de participanţi, dar estimăm că vor fi câteva mii. Avem pregătite 2-3.000 de porţii, dar putem suplimenta dacă va fi nevoie”, a afirmat Gheorghe Nichita.

Întrebat de ce PSD Iaşi a decis să organizeze astfel de acţiuni, în condiţiile în care la nivel naţional s-a renunţat la tradiţia serbărilor câmpeneşti, Gheorghe Nichita a spus că în PSD pot exista opinii diferite şi că „nu va fi o sărbătoare cu şampanie şi icre negre”.

„Ne întâlnim, socializăm între noi, arătăm ce ni se întâmplă, dar şi sărbătorim. Nu va fi cu şampanie şi icre negre, iar sărbătoarea asta nu ţine de perioada comunismului”, a spus Nichita.

Chermeza pesedistă va avea loc în Parcul Expoziţiei din Copou, începând cu ora 10.00.

Politica

Comentarii

6 comentarii to “Reînvie tradiţia chermezelor: PSD Iaşi dă mici, bere şi cărnâciori de 1 mai, în Copou”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)