La 13 ani de la punerea la pământ a mega-cantinei din Tudor, şefii Politehnicii se laudă că dau drumul unei cantine cu 200 de locuri

Universitatea Tehnică deschide mâine noua cantină din complexul studenţesc Tudor Vladimirescu. Inaugurarea e anunţata cu mare pompă de fostul consilier pesedist Ion Giurmă, rectorul instituţiei, şi de actualul consilier local PSD Sorin Iacoban.

Pentru cei care au uitat, pe vremuri în Tudor Vladimirescu a funcţionat cea mai mare cantină studenţească din România. Cantina a fost pusă la pământ pentru a face loc celebrului Mall din Tudor.

La momentul dispariţiei mega-cantinei, cei de la Iulius Group au promis că studenţii vor avea la dispoziţie un locşor în Mall pentru a putea servi in continuare masa la preţuri scăzute, însă de promisiune s-a ales praful. Colosul din Tudor a fost dărâmat rapid, apoi extins, pentru a face loc unei afaceri profitabile, cu un vad de excepţie.

Azi, Sorin Iacoban şi Ion Giurmă anunţă cu mare tam-tam noua investiţie. O cantină europeană, cu dotări de 350.000 de euro, în cadrul unui minunat proiect finanţat din bani europeni.

„Cu o capacitate de 200 de locuri, cantina va oferi servicii foarte bune de servire a unei mese sănătoase  necesare oricărui student, cadru didactic sau personal din cadrul universităţii noastre. Ne bucurăm că, după 13 ani, putem spune că am intrat în normalitate şi că putem oferi studenţilor şi angajaţilor noştri dotări de excepţie şi servicii la cele mai bune preţuri”, declară Ion Giurmă, rectorul Politehnicii ieşene.

Cantina este situată în vecinătatea căminelor T7-T8, având o suprafaţă desfăşurată de 1.232 metri pătraţi.

Deocamdată, studenţii vor putea servi doar prânzul, urmând ca din toamnă în program să fie introdusă şi cina.

Diverse

Comentarii

2 comentarii to “La 13 ani de la punerea la pământ a mega-cantinei din Tudor, şefii Politehnicii se laudă că dau drumul unei cantine cu 200 de locuri”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)