Răspunsul lui Victor Chirilă la adresa liberalului care îl critică

Vicele de la CJ Victor Chirilă îi răspunde pe blogul sau lui Gabriel Mihăilă, membru PNL din aprilie 1990, nemulţumit de iniţiativa acestuia cu mutatul la cort (vezi textul publicat ieri pe jurnalvirtual):

În aceste zile fierbinţi, am primit un mesaj de la un aşa zis coleg liberal care spune că a “luat la cunoştinţă cu indignare şi dezamăgire” despre acţiunea privind mutarea biroului meu într-un cort în faţa CJ  şi este “lezat în onoare cu un asemenea mod de gândire”. Mă aşteptam din partea celui interesat să aibă reacţia de început, adică să fi  spus ceva când am găsit camere de luat vederi montate în biroul meu. A spus ceva ?
Respect părerea colegului meu dar pentru o corectă informare aştept să spună singur, fără să-i fie lezată onoarea, pe unde a umblat şi ce a făcut pentru PNL, din 13.04.1990 – dată la care spune că s-a înscris în partid – şi până mai ieri.
Ne apropiem cu paşi rapizi de putere şi aglomeraţia din Podu Roş a început să fie mare. Mai amintesc distinsului coleg că acţiunile membrilor PNL se discută în partid, în cadru organizat».

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Răspunsul lui Victor Chirilă la adresa liberalului care îl critică”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)