Vicele Chirilă şi-a mutat biroul în stradă. Adăscăliţei doar s-a solidarizat. Simirad le recomandă să vândă popcorn şi sucuri

Victor Chirilă şi-a pus măsuţa în faţa Consiliului Judeţean. Mutarea a avut loc azi la prânz. „Voi sta în fiecare zi între orele 8 şi 16. Azi au venit aici consilieri din judeţ, dar şi cetăţeni, cu care am discutat. E o formă de protest, pentru că suntem anchetaţi de DNA, dar nu ştim de ce”, a spus Chirilă.

Pe masa scoasă de Chirilă în aer liber au fost aşezate două steguleţe, unul al României, celălalt al Uniunii Europene, iar pe o bucată de pânză a fost înscris mesajul «Loc fără microfoane».

„Aici ştiu sigur că nu sunt interceptat de nimeni. Este o formă de protest, pentru că DNA nu ne spune de ce pe numele meu şi al celuilalt vicepreşedinte Constantin Adăscăliţei au fost întocmite dosare penale. În plus, şeful CJ Constantin Simirad mă poate vedea pe geam din biroul său, fără a mai avea nevoie de vreo televiziune cu circuit închis”, a afirmat Victor Chirilă.

Celălalt vicepreşedinte al CJ, Constantin Adăscăliţei a declarat că se solidarizează cu protestul lui Chirilă, afirmând că va sta şi el câteva ore pe zi, la aceeaşi masă, în faţa instituţiei.

În replică, Simirad le recomandă celor doi să vândă popcorn şi sucuri, iar jumătate din suma încasată să o dea la bugetul CJ.

Pe de altă parte, Simirad a anunţat că le va lua toate atribuţiile celor doi adjuncţi de la Consiliul Judeţean.

Administratie, Politica

Comentarii

2 comentarii to “Vicele Chirilă şi-a mutat biroul în stradă. Adăscăliţei doar s-a solidarizat. Simirad le recomandă să vândă popcorn şi sucuri”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)