Idee creaţă a primăriei: parcare cu plată în faţa Palatului Culturii. Nichita, duşmanul şoferilor

Mergi în centru, n-ai unde parca. Esplanada de la Palat era singurul loc generos unde îţi puteai lăsa maşina fără a fi în pericol că îţi e ridicat autoturismul. Asta dacă şi acolo găseai loc, pentru că zona e mai mereu „full” de maşini. Mai nou, platesti daca vrei sa parchezi la Palat.

Măsura parcării cu plată pe esplanada Palatului e imbecilă. Nu neapărat pentru că suntem nevoiţi să plătim un leu pe oră, ci pentru că domnul primar nu s-a chinuit să amenajeze vreun locşor nou de parcare în zonă, ci vrea să taxeze şi cele moştenite din vremea Ducăi Vodă.

Acu, în calitate de ziarist: când vin la conferinţele PSD sau la primărie mai trebuie să şi plătesc? Fac precizarea că nu am intrat niciodată cu bolidul în curtea din spate a primăriei. Nu pentru că n-aş fi primit de portăreii simpatici de la Palatul Roznovanu, ci pentru că şi aşa zona e aglomerată şi rişti să rămâi cu maşina blocată.

Faceţi parcări domnule primar în târg, apoi puneţi oamenii la plată! Dvs. trageţi 10 linii cu var, apoi vreţi şi bani pentru istovitoarea muncă a subordonaţilor. Halal strategie a unei primării europene!

Va invit sa comentati si voi subiectul, mai ales daca la randu-va aveti bolizi precum cel al subsemnatului!

Administratie

Comentarii

21 comentarii to “Idee creaţă a primăriei: parcare cu plată în faţa Palatului Culturii. Nichita, duşmanul şoferilor”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)